Suunnitelmat muuttuvat, ja voit sulkea tilisi milloin tahansa. Ainoat ehdot ovat, ettei tilille jää saldoa ja etteivät mitkään osuutesi osallistu vielä avoinna olevaan arvontaan.
Sulje tilisi kirjautumalla osoitteessa www.unelmaa.fi, siirtymällä kohtaan ”Oma tili” ja valitsemalla sivun alareunasta ”Sulje tili”.
Vahvistat sulkemisen syöttämällä salasanasi, jotta tiliä ei voida koskaan sulkea vahingossa.
Kun olet vahvistanut sulkemisen, tilisi suljetaan. Jos haluat osallistua uudelleen myöhemmin, olet aina tervetullut takaisin. Sinun tarvitsee vain rekisteröityä uudelleen, kuitenkin aikaisintaan 72 tuntia tilisi sulkemisen jälkeen.